vasario 13, 2009

9-oji diena: Dainų daina

Mažasis džiaugsmas šią savaitę nusprendė, kad miegas naktimis yra bereikalingas laiko švaistymas, tad verčiau jis užsiims tėvų žadinimu, garsiu svarstymu - "O kodėl tamsu jei aš nemiegu?!", arba dainavimu. Tėveliai savo ruožtu, nors ir neskatina šių Špokučio užgaidų neturėdami iš ko rinktis priima faktinę situaciją ir bando pasiūlyti alternatyvų laiko praleidimo būdą - miegas su krūtimi burnoje.
Jei kovą su miegu arba nemiegu būtų galima pateikti futboline išraiška, mes ko gero pralaimime: 10 - 6. Tačiau kaip ir kiekviename sporte, dalyvavimas yra vertybė. Kokie gi tie mūsų nepasveriami nemigos malonumai?
Kuomet 5.30 prabundi nes greta esantis Pipiras pragieda - "Labas rytas, Briuseli", supranti, kad prieš akis laukia sunki diena, tačiau kai pramerki akis ir pamatai solisto laimingą veidą besišypsantį ir toliau dainuojantį - "O kam tu miegi, Valentinai, kai aš jau noriu pasiūbuot!" abejingu likti negalima ir veidu nuvilnija ankstyva šypsena.
Kaip ten bebūtų T tikisi, kad savaitgalį Špokas atras miego teikiamus malonumus kitokiu atveju Tėveliams tikrai nevertės žiūrėti konkurso "Dainų daina", nes jis bus rodomas tiesiogiai iš jų pačių miegamojo.

1 komentaras:

Milda rašė...

Aciu uz geros nuotaikos pliupsni! Skaiciau ir garsiai zvelgiau.. Teciui reiketu patapti rasytoju jei tokiu dar nera (na, oficialiai).. ;-) Atrodo elementarus dalykas, o aprasyta su tookiu cinkeliu. Bravo!